Жилищен комплекс „Артур"

Удобства и забавления

Лоби бар

Руска баня

Басейн

Релакс зони

Детска площадка

Асансьор

Подземен паркинг

Охрана 24/7

Представяме Ви жилищен комплекс „Артур"

Намиращ се в близост до море и планина ‒ той е перфектното съчетание. Разположен е в град Свети Влас и е само на 50 метра разстояние от морската ивица. „Артур“ е изграден в средиземноморски класически стил. Ще се впечатлите от дизайна ‒ флорални елементи, умело вписани в екстериора и интериора на древни колони, вити стълби, аркади, ротонда, класически склуптури и още много.

Състои се от две сгради, които впечатляват със своята елегантност и изтънченост. Общата територия е с над 3000 m2 зелени площи, басейн, детска площадка и подземен паркинг, a всеки отделен мансарден покрив е с градина.

Апартаменти за продажба

Комплексът се състои от 118 апартамента: студия, апартаменти с една, две и три спални и мезонети. Повечето от тях са с красива гледка към морето, Стария град на Несебър и Слънчев бряг.

Разполагате и с уникалната възможност за преотдаване под наем с възвръщане на инвестицията, както и с възможности за целогодишна поддръжка и обслужване.

Ако желаете да разберете повече за възможностите за инвестиция и покупка на имот в комплекс „Артур“, заповядайте лично и се уверете в качеството. Ще успеете да почувствате цялостното усещане за комфорт, ненадминат в жилищните и ваканционни обекти на България.

Фото галерия

„V&P Residence Club“ Услуги

Рецепция
Настаняване
Офис
Консултации
Мениджмънт
Трансфер
Екскурзии
Автомобили под наем

Виртуална разходка

Локация

Имоти в продажба

Translate »