Жилищен комплекс „Естебан"

Удобства и забавления

Спа център

Фризьорски салон

Детски клуб

Компютърни игри

Руски билярд

Басейни

Релакс зони

Тенис корт

Мини голф

Барбекю зона

Ресторант

Супермаркет

Асансьор

Подземен паркинг

Охрана 24/7

Видеонаблюдение

Представяме Ви жилищен комплекс „Естебан"

Поддържан и стилен комплекс в курорт № 1 на Българското Черноморие – Несебър. Намира се на 300 метра от плажа и е точното място за пълноценната ви почивка или може би за дългогодишен престой.

С уникалната си архитектура, комплексът затвърждава нивото на „V&P Residence club“. Състои се от четири сгради ‒ „Естебан“, „Сорея“, „Парис“ и „Амур“.
Комплекс „Естебан“ ви приветства с ненадмината зеленина и природа, просторни алеи за разходка и релакс, както и с 3 плувни басейна.

Апартаменти за продажба

Както всичко в комплекса, така и апартаментите ни се характеризират с изключително високо ниво на изпълнение, качествено оборудване и елегантен дизайнерски интериор.

Разполагате и с уникалната възможност за отдаване под наем с възвръщане на инвестицията, както и с възможности за целогодишна поддръжка и обслужване.

Ако желаете да разберете повече за възможностите за инвестиция и покупка на имот в комплекс „Посейдон“, заповядайте лично и се уверете в качеството. Ще успеете да почувствате цялостното усещане за ненадминат комфорт в жилищните и ваканционни обекти на България.

Фото галерия

„V&P Residence Club“ Услуги

Рецепция
Настаняване
Офис
Консултации
Мениджмънт
Трансфер
Екскурзии
Автомобили под наем

Локация

Последвайте комплекс „Естебан" в социалните мрежи

Имоти в продажба

Translate »