Жилищен комплекс „Посейдон"

Удобства и забавления

Здраве

Лекарски кабинет
Фитнес
Конферентна зала
Лагуна
Басейни
Релакс зони
Тенис корт
Детска площадка
Барбекю зона
Ресторант
Супермаркет
Асансьор
Подземен паркинг
Охрана 24/7
Видеонаблюдение

Представяме Ви жилищен комплекс „Посейдон“

Едно от най-високите ни постижения в областта на строителството и мениджимънта на апарт-комплекси несъмнено е „Посейдон“. 7-те сгради – „Орион“, „Тритон“, „Тесей“, „Арион“, „Пегас“, „Морска звезда“ и „Морско конче“ красят с изящността си Несебър.

Намиращ се на 350 метра от плажа, комплексът разполага с абсолютно всички нужни удобства за един пълноценен и луксозен престой. Нека обърнем внимание и на ландшафтната архитектура в неокласически стил, изработена с внимание над детайла и качеството. Насладете се на красотата на комплекса, докато прекарвате почивката си на един от трите басейна или може би в ненадминатия СПА център.

Предлагаме ви уникални имоти за покупка. Можете да се насладите целогодишно или за почивка в избран от вас период на красотата на най-зеления комплекс на Българското Черноморие. „Посейдон“ разполага със студия, мезонети и апартаменти с една, две и три спални.

Апартаменти за продажба

Както всичко в комплекса, така и апартаментите ни се характеризират с изключително високо ниво на изпълнение, качествено оборудване и елегантен дизайнерски интериор.

Разполагате и с уникалната възможност за отдаване под наем с възвръщане на инвестицията, както и с възможности за целогодишна поддръжка и обслужване.

Ако желаете да разберете повече за възможностите за инвестиция и покупка на имот в комплекс „Посейдон“, заповядайте лично и се уверете в качеството. Ще успеете да почувствате цялостното усещане за ненадминат комфорт в жилищните и ваканционни обекти на България.

Фото галерия

„V&P Residence Club" Услуги

Рецепция
Настаняване
Офис
Консултации
Мениджмънт
Трансфер
Екскурзии
Автомобили под наем

Виртуална разходка

Локация

Последвайте комплекс „Посейдон" в социалните мрежи

Имоти в продажба

Translate »